Sojusz UNIA

Forum Sojuszu serwera s6.travian.pl

Ogłoszenie

Pełną aktywację na Forum wykonują Administratorzy
Matecznik
siuza
MarcinL

#1 2008-03-09 06:27:05

lukas13

Zarząd UNIA 21

Kto rządzi UNIĄ?

Kogo maja sluchac zarzady poszczegolnych UNII?
Sa ustalone jakies podstawowe zasady istnienia-dzilania UNII?

Ostatnio edytowany przez lukas13 (2008-03-09 06:27:50)

#2 2008-03-12 23:17:30

matecznik

Administrator

Re: Kto rządzi UNIĄ?

Szefem sojuszu UNIA jest MarcinL i on stoi na czele Rady Koalicji Unia czyli przedstawicieli każdej części.
Na razie działa Tymczasowa Rada pochodząca od dawnych sojuszy.
Dopóki nie skończy się reorganizacja wciąż czuję się odpowiedzialny do pełnego reprezentowania interesów wszystkich graczy, z którymi miałem zaszczyt tworzyć, przed wstąpieniem do UNII, jeden (świetliście opiekuńczy ) sojusz.

Po raz kolejny APELUJĘ do wszystkich graczy UNIA. Realizować zaproszenia o których informują Was the best chris i syn gromu. Są Tworzone TYMCZASOWE sojusze. Potem popatrzymy na efekt wytężonej pracy i po kosmetycznych zmianach zaczniemy działać jak jeden sprawnie działający sojusz.

Czasu jest mało, a ja nie mogę dokończyć forum, bo reorganizacja się przeciąga...

Każda nowa informacja pogłębia moją wiedzę. Po każdej weryfikacji swojej wiedzy staję się bardziej pokorny, ponieważ uświadamiam sobie jak mało jeszcze wiem.

#3 2008-03-13 10:08:54

Agamemnon2

UNIA 12

570372

jest tu jakieś forum dla rady sojuszy bo nic nie widze i nie wiem co się dzieje i jakie są ustalenia... itd

#4 2008-03-19 11:32:31

matecznik

Administrator

Wiadomości z ostatniej chwili:

>Pełniący funkcję Szefa UNII: paxbas (do czasu powrotu MarcinL- prawdopodobnie pod koniec tygodnia)
>Główny Administrator forum: matecznik
>Dyplomacja: zbyszczek
>Kierownik reorganizacji: the best chris
>Powstała Rada Bezpieczeństwa, jeszcze w niepełnym składzie, (ale będzie to organ wspomagający działanie Szefa Sojuszu, w chwili obecnej należą do niego paxbas, Velono, Jarovit666, zbyszczek, matecznik, gaur, jack73, mona, roberrt, Grand Reaper, Siuza i jako przewodniczący MarcinL

Dopiero po zakończonej wstępnej reorganizacji przyjmowane będą wnioski o przenosiny, poprawki itp.
Po zakończonej reorganizacji zostanie utworzony Nowy Zarząd w ostatecznym składzie.
Obecne Konflikty lokale rozwiązywane są przez tymczasowe zarządy i do nich zwracać się z problemami, jeśli brak reakcji to info na forum.

W dziale militarnym wpisywać KAŻDY atak ze strony sojuszy z którymi UNIA ma podpisane pakty o nieagresji. Rada Bezpieczeństwa będzie interweniować.

Tworzymy jedność i każdy nawet najmniejszy członek UNII jest pod ochroną.  W związku z tym proszę samodzielnie nie opuszczać obecnych sojuszy bez wyraźnego zaproszenia do innych od the best chris.
Tylko the best chris i syn gromu są upoważnieni to przekazywania takich informacji o zmianie obecnego sojuszu na inny tymczasowy sojusz.
Proszę o szybkie przenosiny, wszelkie wnioski, skargi i zażalenia będą rozpatrywane, nikt nie zostanie osamotniony.

Każda nowa informacja pogłębia moją wiedzę. Po każdej weryfikacji swojej wiedzy staję się bardziej pokorny, ponieważ uświadamiam sobie jak mało jeszcze wiem.

#5 2008-03-19 13:35:23

Paulus

UNIA 7

Chłopaki i dziewczyny jestem pod wrażeniem!
Wreszcie widać organizację działań!

Historię piszą zwycięzcy

#6 2008-03-20 03:09:37

the best chris

Koordynator wojsk

5718403

Matecznik chcialem dodac ze ja , syn gromu a takze zalozyciele nowych unii maja prawo o informowaniu graczy o zapie , bo jak wiesz ja sie juz informowaniem nie zajmuje bo nie nadazam ;p , syn gromu informuje ile moze , tak ze kazda nowa unia u danego gracza jak zakladam to wklejam liste zaproszen w opisie sojuszu i prosze zalozyciela o poinformowaniu tych graczy........ Druga sprawa , po czym poznac ze to prawdziwa nowa  UNIA #T ? Po tym ze ma podpisany sojusz z unia glowna Narazie nie wszystkie stare unie mialy podpisany sojusz z glowna unia ale teraz kazda nowa unia bedzie miec tylko jeden sojusz z UNIA glowna i z nikim wiecej ;p

pozdrawiam <<<chris>>>

http://i11.tinypic.com/5zm510g.jpg http://cry.travianteam.com/sig-4-pl-2-pl6_29335.gif

#7 2008-03-20 22:25:30

lukas13

Zarząd UNIA 21

matecznik napisał:

Wiadomości z ostatniej chwili:

W związku z tym proszę samodzielnie nie opuszczać obecnych sojuszy bez wyraźnego zaproszenia do innych od the best chris.
.

Mysle,ze ta informacja powinna znalezc sie w pilnych informacjach dla sojuszy.

Ostatnio edytowany przez lukas13 (2008-03-20 22:26:44)

Stopka forum

RSS