Sojusz UNIA

Forum Sojuszu serwera s6.travian.pl

Ogłoszenie

Pełną aktywację na Forum wykonują Administratorzy
Matecznik
siuza
MarcinL

#31 2008-03-11 23:51:42

bodeq

UNIA 1

2676205

Re: tak wygląda dobra wola porozumienia wg członków LuxP

Ludzie nie zajmujmy się takimi pierdołami gruby_mak jak masz za dużo energii zajmij się czymś pożyteczniejszym a nie skłócaniem Unii wobec siebie. A text że wysyłaliśmy deff vu traktuje jako potwarz i uważam że osoby szkodzące nasze koalicji takk jak ty powinny ją opuścić bo nie ma  w naszych szeregach miejsca dla osób upośledzonych ( przepraszam ale strasznie ten temat podniósł mi ciśnienie i nie chce by takie texty sie powtarzały) wszyscy mamy sobie dużo do zawdzięczenia ale nikt mi nie powie że sprzyjałem VU bo mnie krew nagła zaleje na miejscu!!!!!!!
ps. A jak szukasz sobie wroga gruby_mak to zapraszam ale pomyśl najpierw co jest dla ciebie dobre!
Kiedyś pewien kolega napisał mi tak "wojsko odbudujesz ale honoru nie" i ja się tego będę trzymał bo uważam że to jest bardzo mądre i w pełni odpowiada mojemu sumieniu. Nie pozwolę obrażać władz LuxP bo oni od zawsze byli zwolennikami ZKS   
i jeśli ktoś myśli inaczej niech napisze do mnie na priv!

Zawsze wierny LuxP:) Witam współsojuszników z ZKS, NEW, UNIPER
http://pl.youtube.com/watch?v=xfTnlbq0KVA

#32 2008-03-11 23:53:46

grimalkin

Gość

bodeq prosze zamilknij juz i zakonczmy to

#33 2008-03-11 23:59:05

Yaroslau

UNIA 1

Ja też się wyrażę dosadnie.
Grimalkin-Helena strzeliła kobiecego focha, a Wy rycerzyki zabijajcie się dla Niej, wysyłajcie na Siebie katasy, groźcie Sobie, kasujcie konta, jątrzcie dalej... a prawda jest jedna: "kobieta labilną jest!".
Nie po to siedzę przy kompie od maja, żebym teraz miał przegrać przez dziecinne spory. Zamierzam wygrać ten serwer z grimalkin albo bez Niej, jest mi to zupełnie obojętne.
TERAz K..... UNIA!
Over.

SYMMETRICAL AWD & BOXER

#34 2008-03-12 00:35:24

piorun_1

UNIA

to sa sztuczne problemy, taka jest moja konkluzja, chyba przydałaby się solidna wojna wtedy  siłą rzeczy wszyscy zadziałali by wspólnie .
Ja grałem w Roots i później w Shaolin aż do końca jako jeden z niewielu nie uciekłem z tonącego okrętu, do zks wszedłem gdy juz nie bylo  szans na nic innego, nie płacze po prostu gram. W kilka dni po niewielkich tarciach zgralem sie z tymi, ktorzy mnie jeszcze niedawno  rozjerzdzali katasami  . Nigdy nikt nie dal mi odczuć ze jestem gorszy , kiedy nikt ne mial PK aby zajac pole cropowe po pabloniuszu (RIP ), na którym, gdy byla tam jego osada poleglo dziesiątki tysiecy wojska zks*, a def stal tam od wszystkich bodajże 16 członków i nie tylko, i sitowalo go wielu praktycznie 24/dobe,   zalozylem nowa osade nikt sie o to nie upomniał choć moralnie należała sie zks owi.
  Wszystko sie zmienia , stare sojusze nikna powstaja nowe.  Gdyby na wojnie kazdy kto znajdzie sie pod obstrzałem "friendly fire"popełniał samobójstwo sadzać ze swoi chcą go rozjechać mając złe intencje, to armie by się nieźle przetrzebiły.
Grimalkin rozumiem cię , zżyłaś się z spartans ale musisz mieć świadomość ze za 2 czy 3  czy ile tam miesięcy to wszystko przestanie istnec, nie mozna juz niczego cofnac i musisz to zaakceptować , pogodzić się z tym. być może masz złe doświadczenia z Lux , ale to przeszłość, odrzuć to, zacznij od początku ,przynajmniej spróbuj bez zbędnych komentarzy robiąc swoje. Jjezeli to wszystko sie rozleci przegramy serwer i nie zbudujemy cudu  co prawda nie wygrasz ale będziesz mogla powiedzieć , przewidziałam to , to był zły krok. Jeśli wygramy , wygrasz i ty i nikt ci nie wytknie wcześniejszego sceptycyzmu.
Jezeli skasujesz konto , pozostanie tylko niesmak.

#35 2008-03-12 06:44:29

KERAD75

UNIA 1

ale jazda - płakać mi się chce jak to wszystko czytam

Jesli ci sie plakac chce to idz i sobie polacz i nie musisz wszystkiego czytac jakto ktos powiedzial na poczatku zalozenia forum lub chociaz powstrzymaj sie od takich niewnoszacych niczego komentarzy.

temat zamkniety!!

Ostatnio edytowany przez Klaldiusz (2008-03-12 07:55:40)

Stopka forum

RSS