Forum Sojuszu serwera s6.travian.pl
gosiaczek napisał:
Geo. Proszę poczekaj z tymi komentarzami. Jeszcze nie zakończono reorganizacji. Wierz mi że wyrażanie swojej niechęci w tym momencie nie pomoże
Zaufaj najwyższym władzom, które widziały sens w reorganizacji. Daj szansę ludziom dokończyc naprawdę kawał ciężkiej roboty. Jeżeli nie widzisz w tym sensu... napisz może do Matecznika na PW.
Wielokrotnie dawalam (i na tym forum tez) kredyt zaufania UNII i tej reorganizacji - wiec prosze nie rzucaj na mnie falszywego swiatla .. komentowac trzeba czesto na biezaco zeby bledy sie nie utrwalily - bo utrwalone ciezej zmienic.
Matecznik - znasz mnie i wiesz ze mojej wypowiedzi w tym momencie daleko do prowokacji, niestety stwierdzam 2 fakty:
1) trudno wlasna osoba zachecac graczy do czegos na co sie nie ma wplywu (i nie chce wracac do dzialan z konta HitPointa - ale do dzialan ktore moga byc wrecz szkodliwe) - co moze skutkowac szkoda owych graczy
2) w 7T nie ma moich najblizszych sasiadow - nie ma ich tez na liscie zaproszonych osob
Jestem w UNII i lezy mi na sercu zeby nie byla druga Goetia. Nie rozmumiem doprawdy czemu niektorzy uwazaja ze jako jedyni maja prawo troszczyc sie o jej dobro ... reszta nie jest czlonkami? czy jest czlonkami ktorejs tam kategorii? Proponuje aby pare osob ktore drazni najmniejsze zwrocenie uwagi zastanowaily sie do czego zmierzaja - czy nei do tego zeby czesc graczy poczula ze w ogole nie jest czescia UNII ?
I to co napisalam powyzej napisalam w glebokiej trosce o dobro UNII - mam nadzieje ze w tym samym duchu moje slowa zostana odczytana .. i moze cos sie zmieni na lepsze. Chce wierzyc ze tak wlasnie bedzie.
UNIA 12
W UNIA 3 T proszę dopisać do rady graczy corvin i iron women "temat przeniesiony na PW"
w Unia 6 T proszę dopisać LadyAtom
Ostatnio edytowany przez Agamemnon2 (2008-03-20 12:28:02)
Koordynator wojsk
Agamemnon2 jesli chodzi o wywalenie kogos z zarzadu to nie bralem tego pod uwage ze beda takie zgloszenia, zaskoczyles mnie Dodac pewnie ze moge ;p ale odnosnie usuniecia tych 2 graczy z zarzadu to musisz zalozyc nowy temat z prosba usuniecia tych 2 graczy z zarzadu i poddac temat pod glosowanie...... poniewaz nie chce sam podejmowac takich decyzji......... Thnx
UNIA 12
"temat przeniesiony na PW "
Ostatnio edytowany przez Agamemnon2 (2008-03-20 12:29:05)