Forum Sojuszu serwera s6.travian.pl
RB
Jest strasznie dużo UNII a wiele z nich leży na tym samym terytorium lub blisko siebie więc prosiłbym zarządy wszystkich 4 członków UNII o połączenie małych sojuszy z sobą bez względu czy to UNIPER,LuxP,ZK-S,NEW po prostu mniej chaosu lepsza kontrola przesiew graczy wywalenie słabych a przy okazji lepsza integracja nowych członków
UNIA
Jestem za jak najbardziej zaduzo tego
UNIA
Zgadzam sie z przedmówcami.
Proponuje aby te małe sojusze same wyszły z inicjatywą do siebie w sprawach połączenia, sami najlepiej wiedzą do kogo maja blisko i z kim się im dobrze współpracuje. Zarządy zostaną odciążone z mediacji i dzielenia mapy, zostanie im tylko akceptacja ich propozycji.
Koordynator wojsk
JAROVIT666 napisał:
Jest strasznie dużo UNII a wiele z nich leży na tym samym terytorium lub blisko siebie więc prosiłbym zarządy wszystkich 4 członków UNII o połączenie małych sojuszy z sobą bez względu czy to UNIPER,LuxP,ZK-S,NEW po prostu mniej chaosu lepsza kontrola przesiew graczy wywalenie słabych a przy okazji lepsza integracja nowych członków
Juz pracuje na planami rozmieszczenia terytorialnego wszystkich UNi
Gość
zmien mi znowu czlonkow sojuszu to cie skrzywdze :madrala: mam lekko dosc przyzwyczajania sie do nowych ludzi
UNIA 12
the best chris napisał:
JAROVIT666 napisał:
Juz pracuje na planami rozmieszczenia terytorialnego wszystkich UNi
my już jesteśmy po reorganizacji i mieszanie graczy spowoduje tylko zamieszanie, poza tym zaiązały się znajomości i przyjaźnie, ludzie razem współpracują i jak ich znowu wymieszami to miną wieki zanim się zakolegują... jestem przeciwny mieszaniu graczy, niech wszystkie koalicje wchodzące w skład UNII same się wewnętrznie zreorganizowały ... przeciesz to nieistotne kto z kim bedzie w sojuszu, granica UNII jest tam gdzie ostania osada nasza-nieważne z jakiej frakcji się wywodzi.
Ja również uważam, że unii jest za dużo połączenie to dobre wyjście. Przyznam że wyrzucenie graczy którzy nie rokują na przyszłośc to też dobra inicjatywa:)
UNIA 13
Ciekawe, kto będzie oceniał te ... rokowania na przyszłość?
Uważam że osoby które mają 1000 popa się nie nadają bo zanim zaczną coś znaczyc to się gra skończy:)
UNIA 12
Ta trzeba zrobić z tym porządek
bo deko za wiele tych unii
ja mam na szczęście w promieniu 50 pól tylko praktycznie dwie U5 i swoją U12
A reszta to same ++
Ostatnio edytowany przez krzysioz (2008-03-04 18:39:40)
UNIA 16
Nie wiem czy kogoś teraz na miejsce 1000-ów znajdziecie.
Zarząd UNIA 13
Po pierwsze, owszem przydało by się dla mnie kilku graczy z większa armią i sercem do walki . Po drugie zgadzam się z grimalkin, zbyt częste reorganizacje destabilizują działania w sojuszach. Sprawa trzecia- przesiewu. Jeżeli ktoś jest nieaktywny to owszem można sie go pozbyć, ale jeżeli jest aktywny i nawet jezeli ma 1000 lub mniej popa, stara sie uczestniczyć w miarę swoich możliwości w dzialaniach sojuszu, to wyrzucenie go z sojuszu jest dzialaniem całkowicie nie fair. Nie zmienia sie reguł w trakcie gry, trzeba było go nie przyjmowac do sojuszu, Jak przyjeliście to teraz dotrzymujcie słowa i zapewnijcie mu ochronę
Koordynator wojsk
Jak bedzie reorganizacja to raczej przesiew bedzie a osadki sie nie zmarnuja bo chetni na przejmowanie osadek sie znajda Po drugie to raczej juz bedzie ostatnia "wieksza" reorganizacja i pozniej najwyzej moze ulec kosmetycznym zmianom. Po trzecie przed reorganizacja wszystkich akademi ZK-S tez polowa osob byla przeciw a po reorganizacji jak wkleilem screeny jak wygladaly akademie to wszystkim sie podobalo i kazdy mial do kazdego blisko. Przewidywane rozpoczecie reorganizacji po niedzieli
Pozdrawiam <<<chris>>>
P.S
Czy istnieje UNIA 17 , UNIA 25 , UNIA 30 ??? Bo jakos nie moge znalesc.
Ostatnio edytowany przez the best chris (2008-03-05 05:08:13)
Zarząd UNIA 11
reorganizacja jest potrzebna. jeśli chodzi o "przesiew", to nie zgadzam sie na pozbycie się aktywnych graczy, nawet jeśli mają mało popa.
Wonder Woman
w UNII 14 jest 20 miejsc wolnych. zapraszam!
powiedzmy że przymknę oko na popa, ale lojalnie uprzedzam : to że jest tyle miejsc wolnych o czymś świadczy i nie wzięło się z powietrza.