Forum Sojuszu serwera s6.travian.pl
UNIA 3
Chciałbym sie dowiedziec co to jest
w tej niby akademi sa gracze którzy mają po 200 popa
Są potencjalnymi farmami w mojej okolicy lecz nie wiem czy ja moge ich atakowac
Unia według mnie zbytnio sie rozdrabnia a zwłasza na graczy którzy mają po 200 popa
Moze to dla mnie jest dziwne pochodze z ZK-S moze w innych sojuszach które sie połączyły w unie było inaczej , ale u nas
w ZK-S obojętnie czy sie było w sojuszu głównym czy w jednym z jej odłamów ale nie przyjmowało sie tak słabych graczy
i nie było akademi tzw."akademi"- (tzw."akademie" to chodzi mi o sojusze scisle współpracujące z sojuszem głównym)
Jak dla mnie to smieszne naprawde niedługo nie bede mógł sie zblizyc do farm bo beda w akademiach "akademii"
Prosze o wyjasnienie tej sytuacji moze jako UNIA powinnismy ustalic minimum jak to było w ZK-S i juz i nie wazne gdzie chca sie
przyłączyc jesli spełniają minimum i w WYROCZNIA ich sprawdzi to wtedy ktos z zarzadu decyduje gdzie trafiaja.
Kurde znalazłem nawet gracza w UNI jurgen78 który posiada ,az 88 popa
Nie dziwi mnie ze VU sie smieje z UNI wydaje mi sie ze trzeba to jakos rozwiązac:
Opis gracza wilka znanego nam juz :
Jesli jestes atakowany przez elitarnych wojowników VU i nie mozesz sobie poradzić - wstąp do UNI - wymagania - 1 osada i conajmniej 50 pop .... powinienes sie nadawać
Z nudów porozglądałem sie wśród UNI i z przykrością musze stwierdzic ze wilk w tym opisie ma racje
Ostatnio edytowany przez gruby_mak (2008-03-11 01:42:17)
UNIA
Zastanawiam się, czy część tych UNII xx to przypadkiem nie ma najmniejszego związku z sojuszami które utworzyły UNIE. Wodzowie takich sojuszy jak przytoczony powyżej pozmieniali sobie nazwy dodając kolejny numerek aby uzyskać parasol ochronny przed farmieniem. Może się mylę ale tak czy tak reorganizację trzeba zakończyć jak najszybciej wraz z podaniem na forum lub w opisie sojuszu głównego jakie i ile faktycznie tych UNII jest.
UNIA 16
@gruby_mak
A nie za duży jesteś by takie maluszki 200 popowe grabić?
A tak serio mówiąc, zbytnio nam się ta cała reorganizacja rozciąga w czasie.
a tak mowiac serio, to apa czy ty zbytnio nie za duzo marudzisz, marudzenie nie zajmuje tyle czasu co uporzadkowanie graczy sensownie i lamentowac jest wygodniej. moze sie w koncu z lekka powiem wycisz i daj ludziom pracowac.
UNIA
mówiłam..że wszystkie małe śmieszne akademie powinny mieć nazwy inne niż Unia ileś tam.. po prostu mielibyśmy ,,śmieszne '' bojówki ale nie z UNIA w nazwie
jestem za tym aby wszystko co nalerzy do uni miało sojusz z sojuszem głuwnym jeśli go nie ma to jazda baz wzgledu na nazwę . Uwarzam że
akadenmie uni powinny mieć prawo podpisywania paktuw o nieagresji , sojusze natomiast powinny być podpisywane przez sojusz głuwny i obowiązywać karzdego.
Koordynator wojsk
dokladnie tak chce zrobic...... kazda unia bedzie mies pierwsze co sojuszu z sojuszem glownym, unia ktora tego soja nie ma nie jest nasza unia !!!!!
UNIA 13
maku,ty jak dasz popalić to w pięty wejdzie.rację masz,tylko trzeba zauważyć,że przypadki przyjmowania graczy z pop 200 nie było praktykowane w LRC,czy ZK-S.GRIMALKIN PROWADZIŁA OSTRĄ I SZCZERĄ SELEKCJĘ.CIESZY MNIE TA SELEKCJA.jeżeli można podsunąć pomysł,to dodajmy do UNI stanowisko z-ca DYPLOMATY w osobie gruby_mak.jego aktywność i przenikliwość oraz zdrowa ocena sytuacji z pewnością przysłuży się naszej UNI.
UNIA 3
Nie ma co mnie mianowac gdyz prawdopodobnie niedługo wywołam osobistą wojne z jednym z graczy byłych Lux który poraz kolejny uwaza sie za lepszego tym razem moze sie przejechac tylko on sam wie o kim mówie i niech narazie tak zostanie
Wiec nie wiem czy po tym nie wylece ale spoks
To jest gra to była SPARTA a teraz jest UNIA
Ale wierze w chrisa zrobił zajebiaszcza reorganizacje w ZK-S wiec tu tez pokaze co potrafi
Ostatnio edytowany przez gruby_mak (2008-03-11 18:34:19)
UNIA 1
skąd tyle agresji w tak logicznym temacie - Klaldiusz warczy Ape - gruby_mak na kogoś z byłego LuxP (nie wiem czy to nie na mnie przypadkiem ) - jak tak dalej będzie to będziemy mieć ale CUDną porażkę jako UNIA
Ostatnio edytowany przez KERAD75 (2008-03-11 18:42:55)
UNIA 15
Zgadzam się z Tobą w 100 % - nie wiedzieć czemu zaczynam odnosić dziwne wrażenie, że niektórzy nie umieją pogodzić się z utratą stanowisk, które piastowali w starych sojuszach, a dziś nie mają do powiedzenia nic lub prawie nic.
Sądziłam, że gdy kilka mocnych sojuszy połaczy się ze sobą to RADA SOJUSZU będzie miała na tyle silny kręgosłup i mocną szyję, że głową pokręci w każdą stronę a widzę, że jakoś poszczególne kręgi nie chcą współpracować ze sobą.
ALE CÓŻ MOŻE TO TYLKO MOJE MYLNE WRAŻENIE I OBY NIM BYŁO.
UNIA 1
@ ANWAS
to chyba nie tylko Twoje wrażenie i chyba nie mylne - ale na opanowanie tego wszystkiego potrzebny jest czas - skoro ufaliśmy przywódcom naszych dawnych sojuszy - powinniśmy zaufać im i teraz bo to w końcu oni postanowili połączyć nasze sojusze w UNIĘ i oni się tym teraz kombinują żeby to co powstało miało ręce i nogi - wierze że skoro dawali sobie radę dawniej to i poradzą sobie teraz a ferment który robi się na forum przy każdym temacie na pewno im nie pomaga
dajmy im czas i spokój a jest szansa że się uda - amen
UNIA 13
ostatecznie to mamy tydzień wakacji/wyłączając małe wypady/.moje spostrzeżenie,to tuż przed połączeniem sojuszy/nie wiem czemu miało służyć/było przyjmowanie świeżych i małych graczy.selekcja powinna być.błąd ten owocuje dzisiaj.
zarzą niech pilnie pracuje,a my pospamujmy.
UNIA 10
gruby MAK - podawales przyklad UNII 33, a ja mam kolejnych delikwentow: UNIA 37. 34 gostkow, z czego mniej niz 1/3 z nich przekracza 1500 popa. Wczesniej nazywali sie ZKSO, probujac sie podszywac pod ZKS, teraz chyba probuja wykorzystac ogolne zamieszanie i udaja UNIE. Poza tym sa w sojuszu z RiZ. Raczej nie sadze, zeby zostali przyjeci na prawde, ale czy ktos z zarzadu moglby to potwierdzic, bo do konca nie jestem pewien czy moge ich dalej farmic?
Ostatnio edytowany przez hubertj (2008-03-11 20:46:45)