Forum Sojuszu serwera s6.travian.pl
Wątek Zamknięty
Gość
nie minęło nawet 48h od mojego odejścia a tu prosze:
mlodyfbi city Grabież Tenautomatiks
Jednostki ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?
Przybędą w 0:31:52 godzina o 21:42:26 Godz.
no cóż czego mozna było się spodziewać po tym soluszu.... a już tak ładnie zaczęto pisać o nici porozumienia....
Możesz wyjaśnić sytuacje bo to jest trochę nie jasne. Wysuwaj zarzuty jeśli są potwierdzone!
Gość
wiem jedno mam atak i to mi wystarczy
UNIA 16
Grim, a ja zaczynam mieć wrażenie, że szukasz dziury gdzie tylko się da.. O co Ci tak naprawdę chodzi, bo co by nie było ostatnio, to co chwile czytam "a nie mówiłam", "czego się spodziewać"... Nie znałem Cię z tej strony i jakos ostatnio Twoje zachowanie wskazuje na szukanie potwierdzenia Twoich słów w każdej jednej sprawie, w każdej wypowiedzi innych członków UNII... Szanuję Cię jako gracza, chciałbym abyś wróciła i wiem, że wiele dla sojuszu (byłego ZKS) zrobiłaś, ale chyba powinnaś trochę przystopować...
I nie odbieraj tego jako atak na siebie.Nie szukam konfliktu.
UNIA 12
grimalkin widac stara sie by luxp odlaczono od unii czyli od poczatku byl za tym by luxp nie należało do tej koalicji, a ze jedna osoba cie atakuje to nie znaczy, ze wszystkie odlamy luxp wlasnie przez takie pisanie tworzy sie ciagly podzial jednak na sojusze i w ten sposob upewnilem sie ze powinna byc reorganizacja;)
Dyplomata UNII
Grimalkin, a atak wyszedł jak byłaś w jakimś sojuszu czy nie? Bo faktów podałaś niewiele, za to mocno nieprzyjemnym tonem wypowiedzi nadrobiłaś. Zupełnie niepotrzebnie, zamiast po prostu wyjaśnić z atakującym, puścić atak wolno i dogadać się na zwrot ew. zagrabionej surki. Nie znam powodów dla których zamiast wyjaśnić sytuację jątrzysz, ale nie chciałbym, żeby to się powtarzało. Przy całym szacunku dla Ciebie jako wojowniczki, ale takie zachowania na pewno nie wpływają na wzrost siły UNII jako całości.
UNIA 5
grimalkin, czy nie powinnas przypadkiem napisac ze w chwili obecnej nie nalezysz do sojuszu z przedrostkiem unia w nazwie wiec napastnik moze nawet nie miec pojecia kim jestes?
czytelnik tego tematu moze pomyslec ze jakis luxpak atakuje spartanke i obawiam sie ze taki wlasnie masz cel - sklocic graczy unii.
rozumiem ze nie podoba Ci sie unia i tesknisz za sparta. ja nawet nie mial bym za zle gdybys dazyla do reaktywacji sparty, ale takie metody wydaja mi sie niegodne...
UNIA 10
Uprzejmie ... proszę ... o zaprzestanie ataków na grimalkin... naprawdę bardzo uprzejmie proszę...
Dziewczyna właśnie kasuje konto, gratuluje wszystkim uczestnikom tej szopki nagonki... jak widać udało się Wam.
A za postawę niektórych, przez wzgląd na dawne czasy po prostu mi wstyd.
Ostatnio edytowany przez YodaX (2008-03-11 21:07:15)
UNIA 5
a ja prosze grimalkin o zaprzestanie atakow na unie.
w poprzednim poscie sie pomylilem. ktos kto atakuje grimalkin z pewnoscia wie kim jest grimalkin. widocznie temu komus tez zalezy na skloceniu unii...
Ciekawe zalozenie ze gracz ktory nie mial okazji czytac (przyznaje ze licznych na forum) klotni grimalkin moze w ogole wiedziec kto to taki i ze dopiero co opuscila UNIE, poniewaz jej sie nie podobala i nie podobali jej sie gracze z bylego LuxP.
Kazdy Unionista widzac gracza http://s6.travian.pl/spieler.php?uid=32795 moze spokojnie zalozyc ze nie jest to sojusznik i puscic atak.
Gracz ktory to zrobil, zrobil nieswiadomie. I uwazam ze zwrot surki z jego strony sie nie nalezy - dla zasady. Poniewaz byl straszony i to w dodatku kolegami z sojuszu, tymi ktorzy powinni byc lojalni wobec kolegow z UNII.
Nie watpie jednak ze grimalkin dostanie od jakiejs dobrej duszy zwrot zagrabionych surowcow. Jak zwykle nie ma sie o co klocic. A jednak powstaje szum. Ciekawe dlaczego?
W wieku watkach wypowiadalam sie nt. checi porozumienia, zgrania ... to jest mozliwe jednak tylko wtedy kiedy zainteresowani integracja sa gracze z roznych sojuszy tworzacych UNIE.
UNIA 3
To nie jest pierwszy ruch do skłucenia ZK-S z Lux ja tez mam ochote odpalic kasacje i odwiedzic delikwenta z luxów który unie nie traktuje powaznie nie dziwcie sie grim i to nie bedzie jedyna stane z nia w ramie do walki bo wiem ze duzo winy stoi po stronie lux i wiem ze juz wczesniej razem z VU stawialiscie defa na ZK-S
Dyplomata UNII
[Drewno] 0 + [Glina] 987 + [Żelazo] 2864 + [Zboże] 16309 = 20160
To bilans strat Grimalkin. Żeby zakończyć sprawę właśnie taką ilość surowców posłałem do Grimalkin do osady, z której zostały zagrabione. Natomiast uważam, że niezależnie od tego co się komu podoba jesteśmy w jednym sojuszu i NIKT nie ma prawa opieprzać mniejszych graczy za atak na kogoś bez sojuszu. Choćby ten ktoś miał niewiadomo jaką bohaterską kartę.
Dlatego oczekuję przeprosin dla gracza ze strony Grimalkin. I to by było dojrzałe i honorowe zachowanie, a nie kasowanie konta. YodaX - zachęcam Cię do przeczytania pierwszego posta i sprawdzenie kto zaczął szopkę-nagonkę.
Dla mnie temat jest zamknięty i proszę dalej nie jątrzyć. Uważam, że przeprosiny się należą. Choć oczywiście nikogo do nich zmuszać nie zamierzam...
gruby_mak kto nie traktuje powaznie UNII? grimalkin NIE JEST w UNII - naprawde uwazasz ze kazdy ma obowiazek znac tego gracza i wiedziec ze odeszla dopiero co i ze wiele osob (w tym i ja) wyrazalo nadzieje ze po odsapnieciu wroci ... ?
Naprawde dziwne to wszystko.
Po raz pierwszy zwatpilam w dobra wole graczy z bylego ZK-S .. przynajmniej kilku graczy.
UNIA 3
Nie mówie o atakach na grim tylko o nagannym zachowaniu LUxa ktory uwaza sie chyba za boga na s6 i sie niedługo zdziwi niech lepiej zbiera defa od kolegów
To byla jedna grabiez - na grimaldin - i po moim pytaniu o to gracz zaraz odpisal ze wiecej nie bedzie jej grabil
Wątek Zamknięty