Forum Sojuszu serwera s6.travian.pl
Zarząd UNIA
hudson ma dostep do naszego forum on-line, dwa razy mi sie zdarzyło, że po napisaniu posta na forum pisał mi swoje komentarze na prive ...
UNIA 6
Mam przynajmniej nadzieję, że komentarz dotyczył posta umieszczonego w części ogólnodostępnej, a nie jakiejś wydzielonej.
Swoją drogą jeżeli komentarz pojawia się krótko po napisaniu posta, to można sprawdzić kto jest online i kto był zalogowany w czasie od napisania posta i wysłania komentarza, gorzej jeżeli ten okres jest długi - to lista kilkudziesięciu osób nie jest już tak przydatna.
Zarząd UNIA
mam listę, ale żadnej gwarancji, że hudson po napisaniu posta lub bezpośrednio przed nim nie rozłączył się
to forum jest zamkniete RB ma dostęp do wszystkiego
Wielki Brat nie śpi, węszy ...
posta na forum dałem prowokacyjnie - zadziałało ....
w efekcie pół Riz ruszyło na mnie z atakami
UNIA 6
jack73 napisał:
mam listę, ale żadnej gwarancji, że hudson po napisaniu posta lub bezpośrednio przed nim nie rozłączył się
Zawsze jeszcze można sprawdzić czas ostatniej wizyty w "dzisiaj forum odwiedzili", bo gracze ustawieni są tam chronologicznie, a po najechaniu na nick wyświetla się czas ostatniej wizyty i można znaleźć punkt odcięcia
jack73 napisał:
posta na forum dałem prowokacyjnie - zadziałało ....
w efekcie pół Riz ruszyło na mnie z atakami
ja kiedyś miałam podobną sytuację jak napisałam coś "niestosownego" o krugerze w SB i po kilku sekundach wyszły od niego 4 ataki na moją stolicę
jack73 napisał:
Zawsze może być że złamali czyjeś hasło... z tego co widziałam na głównym forum traviana to dziwnie popularne praktyki...;(
to trzeba by przeprowadzić ogólnounijną akcję zmiany haseł
Zarząd Sojuszu UNIA 6
mam kreta w grupie, wysłalem wiadomość o Hudsonie i mi odpisał Hudson po paru godzinach czemu go atakować każę znowu
UNIA 6
Marek wysłał tą wiadomość do verni, marek7610, tomm, nachovidal, przemcio112.
Część graczy wydaje się być poza podejrzeniami więc po wstępnej ocenie lista podejrzanych zawęziła się praktycznie do 2 graczy (należy również pamiętać o sitterach).
UNIA 6
Nie chcę na razie nic sugerować, bo pewności nie ma
Lista graczy do których wiadomość została wysłana jest natomiast rzeczą pewną więc ją tu umieściłam.
Po otrzymaniu wiadomości od Hudsona Marek sprawdził, kto odebrał wiadomość i w tym momencie wszyscy już ją odebrali więc teoretycznie wszyscy są podejrzani.
Jeżeli, ktoś z Was może poświadczyć za któregoś z tych graczy, to będzie to cenna informacja (lub ma jakieś szczególne podejrzenia w stosunku do któregoś z w/w graczy).
Po rozmowie z Markiem Agrypą wytypowaliśmy 2 głównych podejrzanych ze wskazaniem na jednego, ale pewności nie ma.
Wonder Woman
a jak wygląda sprawa gracza zbigo1 ? zostało to stwierdzone że jest kretem? czy dalej jest w uni?
myślę że do końca servera pewności też nie będzie...;( ja mam watpliwości tylko do marka... strasznie szybko decyduje się na atakowanie własnych graczy i nie sa to bynajmniej jednorazowe wypady. Reszty raczej nie znam wogóle i nei mam o nich zdania.
UNIA 6TM
ja uważam że ciężko wykry kreta,ponieważ kret może miec 2 konta legalnie jedno u riz i w unia,