Forum Sojuszu serwera s6.travian.pl
UNIA 12
nie piszcie tu tajnych spraw bo wszyscy to widzą hehehe
Zarząd UNIA 6
to taka totalna zmyła !!! jak widać znaczy, ze fałszywe dane i podpucha !!! To sie nazywa prsychologia szpiegowania
Administrator
Dostęp mają tutaj tylko członkowie Zarządów Sojuszu, więc jakąś tajność to forum chyba ma, prawda?
Zarząd UNIA 7
ja jedynie wierze w tajność PW
UNIA 12
soki myślałem że wszyscy mają tu dostęp skoro mają tu dostęp inni członkowie zarządu to proponuje opracować strategie ataków na inne koalicje budujące CUD i aktywne im przeszkadzanie, mnie bardziej by cieszyła taka walka niź walka z natarami (czyli walka z komputerem) nie ma to jak żywy nieobliczalny przeciwnik:)
Dyplomata UNII
Strategia jest prosta - niezależnie od wielkości defa duży off + kilkaset katapult potrafi uszkodzić/zburzyć budynek. Trzeba budować offy, przeszkadzać w ich budowaniu konkurencji, i jak utyją na tyle, że żywienie będzie trudne - wysyłać i niszczyć magazyny - magazyn jest zawsze, a jego odbudowa jest czasochłonna. Cud naruszyć chyba będzie ciężko (będziemy próbować jak będzie blisko końca, a nasze miejsce nie będzie pierwszym...).
Zarząd UNIA 21
Jeden z pomyslow RiZ polega na niszczeniu pol zboza w wrogich osadach,jako surowca o znaczeniu strategicznym.Mozemy sie tym rewanzowac wykorzystujac graczy sredniej wielkosci.
Ostatnio edytowany przez lukas13 (2008-03-20 23:32:52)
Koordynator wojsk
matecznik napisał:
Dostęp mają tutaj tylko członkowie Zarządów Sojuszu, więc jakąś tajność to forum chyba ma, prawda?
a przyznam ze ma
Zarząd UNIA 21
zbyszczek napisał:
...magazyn jest zawsze, a jego odbudowa jest czasochłonna....
A jak dzialaja monety w osadzie z cudem?
Odbudowe magazynu moga przyspieszyc?
Koordynator wojsk
to niedobrze gdyby mozna bylo dokanczac budowy to sam bym zainwestowal troche monetek
Zadrząd UNIA 11
niech ktos puści fejka albo konika na ich cud zobaczymy co tam mają - ja nie mogę
Zadrząd UNIA 11
tylko podajcie godzine wejscia fejka