Forum Sojuszu serwera s6.travian.pl
Zarząd UNIA 14
UNIA-H (hospicjum) to jest jakiś nasz odłam? Jeśli tak to czemu nie maja paktu z UNIA ?
UNIA 6
Tak, to jest odłam UNII służący do tzw. zadań specjalnych
Wszystko jest pod kontrolą
Użytkownik
tak, to nasz odlam ,
sama niedawno tam byla przez kilka dni, a co do paktu to po prostu chyba male zapomnienie
Zarząd UNIA 14
Myślałem,że się ktoś podszywa i pojechałem sobie po nich,teraz wielkie pretensje i jeszcze mnie wyzywają,ale kulturę to trzeba z mlekiem MATKI wyssać.
Niech tam ktoś z głównego podpisze z nimi pakt.
Administrator
adam u2 napisał:
Myślałem,że się ktoś podszywa i pojechałem sobie po nich,teraz wielkie pretensje i jeszcze mnie wyzywają,ale kulturę to trzeba z mlekiem MATKI wyssać.
Niech tam ktoś z głównego podpisze z nimi pakt.
UNIA nie ma i nie będzie miała nigdy paktu z UNIA-H. Ma natomiast, od samego początku, umieszczoną ją w opisie. Sadzę, że to wystarczy, prawda?
Wonder Woman
Nie zawsze to wystarcza-bywają ci jakiś czas akcje "podpinania" się pod UNIĘ. Ja osobiście nic nie wiem na ten temat że Unia H jest naszą unią... Bez podpisania paktu z sojuszem głównym nie jest to takie oczywiste.
UNIA 12
po to nie maja paktu by niektórzy gracze którzy by kończyli grac mogli oddać osady graczom z Unii to zabieg taktyczny po prostu;)
UNIA
RoshaQ napisał:
po to nie maja paktu by niektórzy gracze którzy by kończyli grac mogli oddać osady graczom z Unii to zabieg taktyczny po prostu;)
Dokładnie i dlatego UNIA-H nie ma i nie będzie miała paktu z UNIĄ
Temat uważam za zamknięty.
Administrator UNII
Jeżeli ktoś ma wątpliwości powinien najpierw zapytać Zarząd UNII zanim coś zrobi
Closed j.w.