Forum Sojuszu serwera s6.travian.pl
Dyplomata UNII
Uderz w stół, a właściwy Radek się odezwie Choć dyplomatyczniej by było, jakbym napisał, że przecież na pewno każdy z Was się domyśla, że to o nim było
Zarząd UNIA 35
Dyplomatyczna odpowiedź rasowego dyplomaty :] w Radkach siła
przyjaciel napisał:
A co do innych serwerów, na s6 restart jestem już umówiony, a teraz się zastanawiam, czy nie popełniłem błędu nie startując na s5.
Na s5 dopiero wczoraj sie zarejestrowalam ale nie powiem ... restart s6 kusi - to w koncu moj pierwszy i najwiecej emocji wzbudzajacy serwer
matecznik, Zbyszczek dziekuje za mile slowa. Ciesze sie ze mialam okazje grac z Wami - ciekawie bylo, nie?
matecznik a juz myslalam ze sie obraziles znikajac bez slowa
Zbyszczek teraz bedziesz mial czas pewnie
Levmar dla Ciebie osobne podziekowania za to ze moglam zadzwonic i poprosic o zmiane, zwlaszcza jak juz zaczelam padac
Chcialabym zebysmy mogli spotkac sie wszyscy - i Radki trzy i reszta ekipy i wszyscy pomagajacy oraz cala UNIA - w tym momencie szczesliwego zakonczenia
Użytkownik
Witam wszystkich.
Chciałbym na wstępie podziekować wszystkim za ten rok spędzony z wami, za nieprzespane noce, za akcje off i deff, w których razem uczestniczyliśmy.Dziekuje moim sojusznikom, całemu byłemu LuxP3 i obecnemu Unia 11S, dziekuje moim sitterkom Anii(annkkaa) i Monice(akradiou), dzieki też airmichael,przyjacilowi, toolnick6, Unkhas i wielu wielu innym graczą za dużo żeby was wszystkich wymienić.Dzieki też kristoffo szkoda że tak sie to skończyło, bez Ciebie już dawno bym skonczył z tym serwerem i nie doczekał tej chwili.
Dzikuje też tobie Aniu za obdarzenie mnie zaufaniem i przyzwolenie na budowe cudu przy twoim boku. Przepraszam też że ostatnio nie miałem czasu na dyżury wiedząc jak sporo czasu i sił Cie to kosztuje, ale już nie mogłem.. ilość zboża w spichlerzach i ogromy minus przyprawiał mnie o kolejne siwe włosy na głowie. Ale moge powiedzieć że położyłem niejedną małą cegiełke pod nasz wspólny cud.
Pozdrawiam i życze miłego weekendu.Mam nadzieje że jeszcze sie spotkamy, przynajmniej w travianie. Jeden z Radków
Ostatnio edytowany przez Kalanos (2008-05-21 22:21:52)
UNIA 11
Matecznik a jak nasze podziekowanie dla ciebie ?Ile miałeś ataków (fejków) na swoje osady o 22 ?
Pozdrawiam Dla ciebie zawsze wierny LuxP
UNIA 23
dzięki wszystkim za wspólną gre, mały niedosyt że to nie nam udało się wybudować CUDu ale dzielnie walczyliśmy a i nie raz prowadziliśmy w budowaniu chyla czoła wszystkim budowniczym quest-cud
pozdrawiam i dozobaczenia na innych serwerach
ps. osobiście można mnie spotkać na s9
UNIA 11
i ja przyłączam się do podziękowań zarówno dla Georginy jak i wszystkich broniących i budujących ten cud. Ehh aż się łezka kręci w oku, że już koniec, a cieszy się z tego najbardziej moja dziewczyna . Dzięki za wspólną grę, jeśli będę grał gdzieś to z tym samym nickiem :]
Pozdrawiam serdecznie
ps pozdrowionka również dla wszystkich z byłej Masady
Ostatnio edytowany przez Bateria (2008-05-22 16:42:10)
Dzieki ciambor (i ten dlugi sznur dostaw ) dzieki Bateria (i to samo ) - jesli sie namyslicie na s5 to gram jako Marel