Sojusz UNIA

Forum Sojuszu serwera s6.travian.pl

Ogłoszenie

Pełną aktywację na Forum wykonują Administratorzy
Matecznik
siuza
MarcinL

#31 2008-03-09 22:02:48

gosiaczek

Zarząd UNIA 5

Re: POŁĄCZENIE MAŁYCH UNII BEZ WZGLĘDU NA POCZHODZENIE

Oj tam.
Ja mam dyslektyka w domu. Kloniksowi polecam zainstalować mozillę (podkreśla błędy). Jak będziesz miał pytania co do niej to pisz na PW. Mam nadzieję, że uwagi nie wpłyną na Twoją absencję na forum

Pozdrowienia dla wszystkich dyslektyków, dysortografów, dysgrafów...

#32 2008-03-11 11:07:47

velono

UNIA

Chris - moje wielkie uznanie że podjąłeś siętego zadania!
Jarovit666 ma dobry plan, popieram go - teraz już nie ma podziału na zks, uniper, lux-p czy new...teraz jet unia

#33 2008-03-11 13:02:43

Paulus

UNIA 7

YodaX napisał:

Starzec ma racje to ROTS wyrzucało z sojuszu graczy kiedy padali po atakach Sp@rtans.
U nas w ZK-S kiedy ktos został skatasowany słało się surke na odbudowę osad i kontry na napastników.

Przecież nie mówię, że po ataku się kogoś wyrzuca. W tym przypadku oczywiście jeden za wszystkich, wszyscy za innego.

Historię piszą zwycięzcy

#34 2008-03-11 19:09:15

wietrzyk

UNIA 18

Czesc. Czytam to i wszystko co tu piszecie i nie moge uwierzyc. A kiedys bylo tak fajnie. Teraz ten sojusz zaczyna mi przypominac  poczatki gry kiedy z sojuszy, wywalano za mala a ilosc popa i tym podobne, dla ktorych najwazniejsze byly miejsca w rankingach, wszystkie te sojusze  w niedlugim czasie sie rozpadly. Przeraza mnie to co tu czytam. Sojusz to wspolpraca i pomoc a nie wyscig szczurow.  Chcialam nalezec do Lux P  i   uwazam , ze byl to dobry sojusz na madrych zasadach, majacy przyszlosc, teraz zaczynam sie mocno obawiac... I nie chodzi o  moje nastawienie bo mialam pozytywne i nadal staram sie je miec. Moja siostra grala na s 3. . miala swietny bardzo zgrany sojusz. Nawet jak kogos skatasowano prawie do zera to mogl liczyc na pomoc swoich sojusznikow.  Mimo ze to nie ich sojusz 1 wybudowal ten cud swiata to i tak nie bylo wazne na koncu, bo najwazniejsze okazalo sie to co ludz dla ludzia potrafil zrobic, i jak wazne okazaly sie te male wsparcia od wlasnie tych najmniejszych graczy. Acha i jeszcze cos sojusz ktory pierwszy wybudowal cud swiata byl daleko w rankingach, wlasciwie nikt sie tego nie spodziewal... ale skorzystali z okazji w  ktorej to najsilniejsze sojusze bily sie miedzy soba....   ja uwazam tak nie mozna patrzec za wysoko bo mozna sie potknac o bardzo maly kamyczek, najwazniejsza jest terazniejsza gra wiec postarajmy sie aby wszyscy tutaj dobrze sie czuli...

Stopka forum

RSS