Forum Sojuszu serwera s6.travian.pl
Zarząd UNIA
A nie pomysleliście, że mogą się włamywać na konta?
Ktoś może nieświadomie nawet być przeciekiem.
wchodza i sobie czytają a jak hasła są banalne to i na forum mają wstęp (jak sie uzywa jednego)
żadna filozofia,
UNIA 6TM
w takie rzeczy to nie uwierzę,tylko kret może powiedzie że mu się na konto włamali,spróbujcie do Mnie na konto się włamac,tylko ja wiem co w Mojej głowie siedzi
Zarząd UNIA
czucie i wiara ..... widziałem różne hasła, większość jest trywialna - niestety
pozwól, że w temacie wiary nie będę się wypowiadał
sam kiedyś robiłem audit jakości haseł na jednym z serwerów typu Unix i wyniki postawiły
mi większość włosów w pionie ... i nie z powodu bluzgania przez serwer żelatyną
oczywiscie można mieć banalne hasło, takie samo do forum i do gry, przecież włamania
na konta to tylko w stanach się zdarzają .... a hasło w stylu jacek1234 jest nie do złamania
ps.
użyłem metody brutalnej - słownikowej, prymitywna - około 5% haseł było kiepskich a właściciele
kont zostali poproszeni o ich zmianę ...
ps2.
Lord - nie znam Twojego hasła, w takie numery sie nie bawię, czy jednak inni tego nie robią ??
Zarząd Sojuszu UNIA 6
co do kreta w mojej grupie to na 100% nie jest nim gracz kozack gdyż to jest prawie jak moje drugie konto, mój kolega gra ale często mu wchodzę i działam
UNIA 6
Serwer sie już prawie skończył i nie wiem, czy rozwikłamy tą sprawę, ale jedno trzeba stwierdzić, dzięki podziałowi na grupy i nie wysyłaniu wiadomości zawierających istotne informacje w formie mass, nauczyliśmy się dość dobrze radzić sobie z naszym krecikiem i ograniczyliśmy jego szkodliwą działalność.
Po analizie, które wiadomości zostały przez kogo odebrane oraz reakcji hudsona na te wiadomości można wnioskować, że kretem najprawdopodobniej jest przemcio112 lub tomm.
Gracz tomm atakował i był atakowany przez graczy RiZ P więc głównym podejrzanym jest przemcio112.
Zarząd Sojuszu UNIA 6
w sumie teraz to dać można spokój, nic nie rozwikłamy i tak chyba
chciałem powiedzieć że kozack jest niewinny